29 mai 2011

Pui Shanghai

Print



   O reteta plina de arome si un fel de mancare la care te gandeşti cand vine vorba de mancaruri asiatice.


Ingrediente:

1 piept pui dezosat
100 gr faina
3 oua
50 ml apa minerala
1/4 lingurita curry
1/4 boia iute de ardei
3 lingurite mustar iute
sare, dupa gust
200 gr fulgi porumb



Preparare:

1. Se taie pieptul de pui suvite cat degetul mic.

2. Se maruntesc fulgii de porumb, dar nu prea fin.


3. Se face o compozitie ca pentru snitele din: oua, faina, apa minerala, curry, boiaua de ardei, mustar si sare.

4. Se ia cate o suvita de piept, se trece prin compozitia de mai sus apoi prin fulgii maruntiti si se prajesc in ulei bine incins, la foc potrivit.

5. Se servesc cu legume sau cu sos de maioneza cu usturoi. Noi am servit cu cartofi noi la cuptor, condimentati cu coriandru si usturoi.

POFTA BUNA!

5 comentarii:

Antonina Sofia Sociu spunea...

Cat e de minunat puiul tau.... Faci niste poze extraordinar de bune.. mai ca-mi vine sa-mi musc degetele privindu-le.. ;) Pupici si o saptamana frumoasa

Din bucataria mea spunea...

Multumesc Antonina, esti foarte draguta. O saptamana frumoasa si tie...

Petronela spunea...

Felicitari pentru blog,e deosebit iar de frumusetea culorilor si a pozelor....nici nu mai vorbesc!!!
O seara placuta!

Din bucataria mea spunea...

Multumesc Petronela, pentru aprecieri si te mai astept in vizita...

mary casanova spunea...

Que rico nos gusta mucho este pollo.Besets.