18 noiembrie 2018

Cartofi la cuptor cu carnati

Print



   
  Nu mai stii ce sa pregatesti de mancare? Reteta de cartofi la cuptor cu carnati se pregateste rapid si este foarte gustoasa! Nu iti trebuie prea multe ingrediente si carnatii Maestro de la Caroli te scot din incurcatura! 
   Sunt gustosi, putin afumati si contin 100% ingrediente naturale! 




Ingrediente:
1,5 kg cartofi roz
1 ardei kapia rosu
500 ml suc de rosii
1 lingura ulei
cimbru
piper negru 
sare

Preparare:




1. Curatam, spalam, taiem cartofii cubulete si ii asezam in tava unsa cu ulei.
2. Curatam ardeiul kapia de seminte, il spalam si il taiem fasii apoi il punem peste cartofi.
3. Condimentam cu sare, piper, cimbru si punem apa cat sa fie pana la nivelul cartofilor (nu sa ii acopere), apoi ii punem la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute, pana cand cartofii au fiert.


4. Scoatem tava din cuptor si adaugam sucul de rosii, iar deasupra carnatii taiati felii. Introducem tava in cuptor pentru inca 10-15 minute pana se ingroasa sosul si carnatii se rumenesc frumos.




5. Servim cartofii cu muraturi, gogosari sau castraveti in otet.


Pofta buna!

Niciun comentariu: