28 iulie 2018

Smoothie-uri energizante cu fructe

Print


   
  Produsele Sano Vita au o inalta calitate si pot fi folosite pentru pregatirea unor preparate simple sau complexe. Gama de produse Sano Vita acopera intreg spectrul vegetarian si include fulgi, paste si alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminte, leguminoase, fainuri, bauturi vegetale si produse apicole. 
   Misiunea celor de la Sano Vita este aceea de a educa oamenii in a consuma alimente sanatoase si de a-i ajuta sa isi formeze deprinderi alimentare corecte, cu beneficii majore asupra calitatii vietii.
  Spre deosebire de sucurile traditionale de fructe sau legume, care se obtin prin stoarcerea materiei prime, un smoothie trebuie pregatit cu ajutorul unui blender, care paseaza fructele si legumele, folosind si pulpa, care deseori cuprinde cele mai mari cantitati de elemente nutritive. De aceea un smoothie tine cu succes loc de mic dejun, gustare sau chiar de masa de seara.
   De aceea cu Sano Vita si noul Tefal Personal Blender te bucuri oriunde si oricând de smoothie-ul tau preferat, datorită recipientului portabil! In cateva minute am pregatit doua smoothie-uri delicioase si pline de vitamine!

Smoothie cu banane, fructe rosii si seminte de in




Ingrediente:

1 banana
120 gr fructe rosii congelate (capsuni, fructe de padure, cirese)
120 ml lapte de soia bio Sano Vita
1 lingurita seminte de in Sano Vita
2-3 frunze de menta proaspata

Preparare:
Se adauga in blender fructele, menta, semintele de in si laptele de soia. Se blenduieste cateva secunde si apoi se serveste.



Smoothie cu banane, nectarine si curmale



Ingrediente:

1 banana decojita congelata
o nectarina coapta bine
120 ml lapte de soia bio Sano Vita

Preparare:
Se adauga in blender fructele, curmalele si laptele de soia. Se blenduieste cateva secunde si apoi se serveste.





Pofta buna!

Niciun comentariu: