Mancaruri mediteraneene gustoase, sanatoase si naturale care contribuie la sanatatea dumneavoastra, asigurand creativitatea in prepararea meselor si bucurandu-va de cele mai bune legume din natura si fructe din mare.
Conservele Eva - Podravka sunt preparate din cele mai bune parti ale pestelui si sunt bogate in proteine valoroase ce contin aminoacizi si minerale esentiale.
Bucatile suculente de ton, de culoare crem sunt preparate fara ulei suplimentar, in asa-numita saramura sau apa salina ce se toarna peste ton pentru a pastra gustul lui delicios si natural.
Este bogat in proteine si alte elemente nutritive, si are un nivel scazut de calorii. Gustul natural al tonului este astfel cea mai buna manifestare, iar continutul mic de grasimi, aduc acest produs aproape de consumatori care prefera gustul alimentelor usoare.
Din tonul in suc propriu am pregatit cele mai rapide si mai gustoase aperitive!
Ingrediente:
1 avocado
1 lingura ulei de masline
1 conserva de ton bucati in suc propriu EVA-PODRAVKA
o ceapa mica
zeama de lamaie
piper proaspat macinat
o rosie
cateva frunze de busuioc proaspat tocat
felii de paine (bagheta) prajita
Preparare:
1. Curatam avocadoul si il punem in robot impreuna cu tonul scurs. Adaugam uleiul, ceapa, zeama de lamaie si piperul, dupa gust. Pornim robotul cateva secunde pana obtinem o pasta omogena.
2. Pasta de ton cu avocado o intindem pe feliile de bagheta prajita si ornam cu rosii tocate marunt si busuioc.
Daca bruschetele cu ton au fost preparate rapid, cele cu salata de ton mexicana si dalmata au fost mult mai usor de facut. Am desfacut conservele, am pus continutul pe felii de paine prajita, am stors deasupra zeama de lamaie si am ornat cu busuioc proaspat tocat.
Ingrediente:
1 conserva Eva salata de ton Mexicana
1 conserva Eva salata de ton Dalmata
zeama de lamaie
busuioc proaspat tocat
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu