3 ianuarie 2014

Clatite cu somon afumat

Print



Ingrediente:
4-5 clatite
200 gr crema de branza
300 gr somon afumat
marar si patrunjel proaspat


Preparare:
1. Clatitele le preparam din: 50 gr faina, un praf de sare, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt topit.
2. Crema de branza o amestecam dupa gust cu marar si patrunjel tocat marunt.
3. Ungem fiecare clatita cu crema de branza si asezam deasupra felii subtiri de somon afumat. Rulam usor clatitele si le
taiem in felii de aproximativ 10-12 mm. Le infigem cate o scobitoare si le asezam pe un platou de servit.




Pofta buna!

2 comentarii:

maria mihalache spunea...

Un aperitiv si gustos si aspectos!
An Nou fericit!

Licuta Marin spunea...

Multumesc frumos, Maria!
La multi ani si un An Nou plin numai de bucurii sa ai! Pupici!