21 octombrie 2019

Ciorba de vacuta

Print

  
     
    Daca va place carnea de vita Angus, asigurati-va ca achizitionati carne de calitate. Pentru a afla detalii despre produsele consumate verificati intotdeauna sursa de provenienta a acestora.
   Karpaten Premium Angus ofera posibilitatea unei trasabilitati complete a produselor si informatii valoroase despre procesul parcurs, asigurand transparenta in relatia cu clientii.
    Carnea de vita Premium Angus din Transilvania este produsa din bovine cu o genetica de top, crescute in mod natural, in sistem extensiv, pe pasunile romanesti. Animalele sunt crescute conform normelor de protectie a mediului si a animalelor, cu o pasiune pentru agricultura si zootehnie, care vine din traditie si expertiza elvetiana. 
   Carnea de vita Angus ofera gust inconfundabil indiferent de modul in care se gateste, calitatea superioara fiind data de fragezime, aroma, marmorare și de procesul de maturare. 
     Pentru ciorba mea de vacuta am folosit o bucata superba de capac de vita Angus, pe care am primit-o impachetata in conditii excelente, fara a avea posibilitatea deteriorarii in timpul transportului. Felicitari Karpaten Premium Angus!



Ingrediente:

1-2 cartofi medii
1 morcov mare
1 ceapa mare
1 telina mica
1 pastarnac 

1 ardei gras
1 ardei kapia
200 gr fasole verde
2-3 linguri pasta de tomate sau de ardei
o legatura de leustean verde
2 linguri ulei
1 l bors

Preparare:


1. Taiem carnea cubulete si o punem la fiert in apa cu putina sare. Cand incepe sa fiarba spumam carnea periodic pana cand supa ramane limpede. Lasam carnea sa fiarba aproximativ o ora sau pana cand este aproape fiarta.


2. Intre timp tocam legumele cubulete sau le dam pe razatoare, fiecare dupa preferinte. Mie imi place sa le tai cubulete. 
3. Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele, uleiul si jumatate de legatura de leustean tocat marunt. Lasam sa fiarba pana cand legumele sunt aproape moi si apoi adaugam bulionul.


4. Lasam sa fiarba cu bulionul aproxiamtiv 5-10 minute dupa care adaugam borsul si condimentam cu sare, dupa gust. Cand ciorba a dat in clocot mai fierbem aproximativ 10 minute la foc mic si apoi oprim focul si adaugam restul de leustean tocat marunt.

5. Servim ciorba de vacuta cu ardei iute si dupa preferinte, dreasa cu smantana.





Pofta buna!

Niciun comentariu: