22 august 2014

Spaghete cu sunca si gorgonzola

Print


      
     O reteta de paste care se gateste foarte usor si ne incanta la maxim papilele gustative!


Ingrediente:
400 gr spaghete
150 gr sunca de Parma
200 gr gorgonzola
200 ml smantana lichida cu minim 30% grasime
busuioc verde
piper alb 
sare 


Preparare:
1. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si cand sunt gata le punem intr-o strecuratoare sa se scurga de apa.


2. Sunca o taiem fasii si o calim cateva minute intr-o tigaie fara ulei.
3. Incalzim smantana intr-o cratita incapatoare, apoi adaugam branza gorgonzola taiata cubulete. Amestecam pana se topeste branza si lasam sa fiarba sosul cateva minute pana se ingroasa usor. Condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam pastele fierte, apoi sunca si amestecam.


4. Inainte de servire adaugam busuioc proaspat tocat marunt.


Pofta buna!

Niciun comentariu: