30 mai 2020

Biscuiti cu merisoare si unt de arahide

Print



   Nu-ti poti imagina o lume fara prieteni, nu-i asa? In aceste vremuri care ne tin la distanta, SanoVita si Bosch ma provoaca sa gatesc bunatati pentru prieteni, folosind produsele SanoVita si cel mai nou blender de mana ErgoMixx de la Bosch cu functie de vidare, care te ajuta sa-ti pastrezi alimentele proaspete pentru mai mult timp!
   Pentru prietenii mei reali si virtuali am preparat acesti biscuiti deliciosi si in acelasi timp sanatosi, pentru ca stiu exact ce am pus in ei: produsele mele preferate de la SanoVita. Utilizand blenderul ErgoMixx de la Bosch treaba a fost extrem de simpla si eficienta! Reteta preparata in doi timpi si trei miscari datorita faptului ca are 12 trepte de putere + functie Turbo pentru a procesa chiar si ingredientele dure. 
   Asa ca dragi prieteni, va invit virtual la o cafea si un biscuit fraged si gustos, ca sa trecem mai usor peste vremurile astea tulburi! 


Ingrediente:
(pt. 17-20 buc)

80-100 gr zahar brut SanoVita
1 ou
80 gr ulei de cocos SanoVita
100 gr unt de arahide SanoVita
200 gr faina integrala
1/2 lingurita praf de copt
un varf lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare
80 gr fulgi de ovaz SanoVita
100 gr merisoare SanoVita


Preparare:
1. Intr-un castron incapator mixam oul cu zaharul brun pana obtinem o crema aurie. Adaugam apoi uleiul de cocos topit si untul de arahide. Mixam pana se omogenizeaza compozitia apoi adaugam faina amestecata cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. 




2. Peste compozitia obtinuta adaugam merisoarele si fulgii de ovaz. Amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza bine in aluat. Din aluatul format luam cate o lingura si modelam bilute pe care le aplatizam putin cu palma si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. 



3. Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 15-20 de minute. Scoatem biscuitii pe un gratar si ii lasam sa se raceasa complet. Se pastreaza mai multe zile intr-o cutie de metal! Daca rezista nemancati, bineinteles!




Pofta buna!

Niciun comentariu: