28 octombrie 2018

Brioșe de post cu fructe confiate și karob

Print




   Pentru un stil de viata sanatos si echilibrat trebuie sa acordam o atentie deosebita alimentelor pe care le mancam! De aceea, prietenii de la Sano Vita impreuna cu cei de la Philips, mi-au trimis o multime de produse sanatoase si un mixer vertical performant, cu ajutorul caruia sa pot prepara o multime de bunatati! 
   Dupa o prima folosire a mixerului, am constatat ca motorul puternic de 800 W permite procesarea aproape oricarui ingredient si asigura rezultate excelente în timpul prepararii alimentelor. Nu s-a incalzit deloc cat l-am folosit, si a amestecat foarte bine si repede. Faptul ca are 2 palete chiar este un avantaj!
   Aceste bunatati de post sunt un adevarat deliciu! Pufoase si pline de fructe confiate!  Delicioasa pudra de roscove si uleiul de cocos a intregit gustul greu de egalat al brioselor! 





Ingrediente:
(8 briose de aprox. 110 gr/buc)

250 gr faina alba 000
1 plic praf de copt
o lingura esenta de vanilie
un praf de sare


Preparare:
1. Intr-un bol amestecam faina cu pudra de roscove, praful de copt si sarea.


2. Intr-un alt bol batem cu mixerul zaharul cu laptele de soia si uleiul de cocos topit. Incorporam compozitia cu faina si mixam putin pana se omogenizeaza compozitia.


3. Adaugam fructele confiate (curmalele taiate in prealabil in bucati mici) si amestecam incet cu o spatula, fara sa mixam sau sa batem.
4. Punem compozitia in cosulete de hartie si le introducem in cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru aproximativ 30 de minute. Facem testul cu scobitoarea.


5. Le scoatem din cuptor si le punem pe un gratar sa se raceasca. Le servim reci!





Pofta buna!

Niciun comentariu: