15 mai 2014

Paste cu chorizo si parmezan

Print




   Rapide si delicioase, pastele sunt intotdeauna in topul preferintelor noastre!


Ingrediente:
400 gr spaghete
3-4 catei de usturoi
o lingura ulei de masline
200 gr carnati chorizo
doua galbenusuri de ou
200 ml smantana pentru gatit
40 gr parmezan ras
un varf de lingurita nucsoara
piper alb
sare 


Preparare:
1. Intr-un vas amestecam galbenusurile, smantana, parmezanul si nucsoara.



2. Fiebem pastele cu un praf de sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Le punem intr-o strecuratoare si le lasam sa se scurga de apa.


3. Intr-o cratita punem uleiul de masline si calim pentru un minut usturoiul taiat feliute. Adaugam carnatii chorizo taiati feliute subtiri si ii calim putin pana devin crocanti. Grasimea lasata de carnati o scurgem si pastram doar o lingura.
4. Peste carnati punem pastele fierbinti scurse de apa si peste acestea amestecul de smantana cu parmezan. Amestecam bine si condimentam dupa gust cu piper. Servim pastele calde cu parmezan ras deasupra.





Pofta buna!

Niciun comentariu: