Un tort divin, cu blat ciocolatos (care-ti vine sa-l mananci gol, fara nici o crema pe el) plin de crema fina cu gust intens de lapte si invelit intr-o explozie crocanta de alune caramelizate!
Multam din suflet Laura pentru acesta reteta minunata!
Ingrediente:
(20 cm diametru)
Pentru pandispanul de ciocolata:
200 gr ciocolata neagra cu minim 50% cacao
50 gr unt
30 ml ulei de floarea soarelui
75 ml frisca lichida indulcita
3 oua
75 gr zahar
140 gr faina
3/4 plic praf de copt
un praf de sare
(20 cm diametru)
Pentru pandispanul de ciocolata:
200 gr ciocolata neagra cu minim 50% cacao
50 gr unt
30 ml ulei de floarea soarelui
75 ml frisca lichida indulcita
3 oua
75 gr zahar
140 gr faina
3/4 plic praf de copt
un praf de sare