De ce am ales sa combin marul cu dovleacul?? Din cauze de gust:) Pot sa va spun ca aceasta combinatie e super delicioasa! Nu se mai simte aproape deloc aroma dovleacului (pentru cei ce nu-l iubesc). Eu l-am combinat dupa gustul meu, dar puteti folosi numai dovleac sau doar mar.
Ingrediente:
Pentru aluat:
400 gr faina
250 gr margarina sau unt
2 oua
3 linguri zahar
un varf cutit praf de copt
un varf cutit bicarbonat
esenta de vanilie
un praf de sare
Pentru umplutura:
500 gr mere
(curatate, date pe razatoarea mare si calite in prealabil impreuna
cu cateva linguri de zahar, dupa gustul fiecaruia)
300 gr dovleac
(curatat, dat pe razatoarea mare si calit la fel ca si marul)
esenta de vanilie
400 gr faina
250 gr margarina sau unt
2 oua
3 linguri zahar
un varf cutit praf de copt
un varf cutit bicarbonat
esenta de vanilie
un praf de sare
Pentru umplutura:
500 gr mere
(curatate, date pe razatoarea mare si calite in prealabil impreuna
cu cateva linguri de zahar, dupa gustul fiecaruia)
300 gr dovleac
(curatat, dat pe razatoarea mare si calit la fel ca si marul)
esenta de vanilie