O prajitura banala la prima vedere, dar pana la urma se dovedeste a fi un deliciu plin de rafinament:)!
Ingrediente:
80 gr faina (4 linguri)
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
80 gr ciocolata neagra
80 gr unt
200 gr zahar tos
2 oua mari, batute usor
o lingurita esenta de vanilie
100 gr zmeura prospata
100 ml frisca batuta
80 gr faina (4 linguri)
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
80 gr ciocolata neagra
80 gr unt
200 gr zahar tos
2 oua mari, batute usor
o lingurita esenta de vanilie
100 gr zmeura prospata
100 ml frisca batuta
Preparare:
1. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, apoi le dam deoparte.
2. Intr-o cratita fierbem la foc mic ciocolata si untul, amestecand continuu. Dupa ce se topeste, le luam de pe foc si adaugam zaharul, ouale, esenta de vanilie si la sfarsit, compozitia cu faina, amestecand pana la omogenizare.
3. Ungem cu unt o forma de tarta cu diametrul de 23-24 cm si turnam in ea compozitia.
Coacem in cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute la foc potrivit.
4. Lasam sa se raceasca si servim feliile de tarta ornate cu frisca si zmeura proaspata.
Pofta buna!
27 de comentarii:
Ce minune ciocolatoasa!
salivezzzzzz....
Arata exceptional, felicitari! Exact asa cum trebuie sa fie: crocanta la exterior si cremoasa in interior!
De multa vreme caut o astfel de reteta, abia astept sa o incerc! :)
yummyyyyy <3
arata minunat, vorba Andrei, exact asa cum trebuie sa fie! Te pup scumpa mea!
Vai cat de minunat arata! salivez aici ...desi e noapte nu as refuza o felie!
cat de bine arata! Deja salivez... Te pup si week-end placut!
Vreau si eu s-o fac, dar nu am zmeura, merge si cu alte fructe? Ah, e de vis!
Ce bine arata si sigur este delicioasa ! :)
Arata intr-un mare fel!!!
Pup
Ador brownie-urile, mai ales daca sunt cu cioco neagra.Iar tartuza ta arata de expozitie si iti vine sa o mananci din priviri.
Wow cat de bine arata!!!Ciocolatoasa cum ne place noua!!
E suupeeeer!! Perfect arata, crocata la exterior si interiorul umed, exact cum imi place! Pupici
Dumnezeule , cum arata !!!! Un deliciu de zile mari !! <3
Cat de bine ti-a iesit!
Perfecta ...cu asta am spus tot :)
Absolut delicioasa cu siguranta!
Nu pot refuza o asa bunaciune.
Arata FANTASTIC! PERFECT!
Te pup!
Prea buna!!
In ce hal arataaa! <3 Ce ma bucur ca am descoperit blogul tau, ai atatea minunatii pe aici... :)
Wow cat de bine arata!!!Ca la carte!
Exceptionala arata!!!
Felicitari,prezentare si reteta impecabila!
O zi buna:-)
prezentare perfecta, gust divin (sunt convinsa)!
Îmi lasa gura apã!!!
Multumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Alinutzika!!!
Multumesc frumos, Andra!!!Astept impresii, daca o incerci!
Multumesc frumos, Emily!!
Multumesc frumos, Timea!!!
Multumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Ionela!!!Merge de minune si cu alte fructe!
Multumesc frumos, Mirela!!!
Multumesc frumos, Simona!!!
Multumesc frumos, Johanna!!!
Multumesc frumos, Haplea!!!
Multumesc frumos, Poliana!!!
Multumesc frumos, Catkitchen!!!
Multumesc frumos, Top Cuisine avec Lavi!!!
Multumesc frumos, Dorina!!!
Multumesc frumos, Any!!!
Multumesc frumos, Maria!!!
Multumesc frumos, Maya!!!
Multumesc frumos, Sisters'Kitchen!!!
Multumesc frumos, Carmen!!!Te mai astept in vizita:)
Multumesc frumos, Haplea!!!
Multumesc frumos, Angelica!!!
Multumesc frumos, Adnia!!!
Multumesc frumos, Ramona!!!
Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!
Intr-adevar, reteta este foarte simpla, poate chiar banala precum bine spui chiar tu, dar cu adevarat poate face deliciul unui desert plin de gust si rafinament. Ce este mai interesant, ca se poate improviza cu succes in jurul acestei retete.
Ai dreptate, Tiphys Cuisine!!!
Multumesc pentru vizita!
Te pup si iti doresc o seara minunata!
Trimiteți un comentariu