10 februarie 2020

Prajitura cu mere si biscuiti

Print




   Va plac biscuitii de la RoStar? Mie imi plac foarte mult si ii cumpar de multa vreme, chiar de cand copilul meu era micut si ii puneam in pachetelul de la gradi! Acum are aproape 18 ani si inca ii adora! Si eu la fel, asa ca cei de la RoStar mi-au trimis un pachet generos cu biscuiti deliciosi, din care am ales pe cei petit beurre sa-i folosesc la prepararea unei prajituri savuroase si racoritoare! 




Ingrediente:

1 kg mere curatate de coaja si taiate cubulete
250-300 gr biscuiti petit beurre RoStar
250 gr zahar
2 pliculete cu budinca de vanilile (80 gr)
900 ml apa
1 lingurita esenta de vanilie
chipsuri de cocos pt. decor
ciocolata rasa pt. decor

9 decembrie 2019

Mamaliga cu branza de burduf si oua la cuptor

Print

   

   DE LA FERMA CU OMENIE: " O fermă ce a păstrat ce e bun în tradiţie şi o fabrică modernă pentru produse excepţionale, acesta e standardul ce ni l-am creat noi.
  Tot ce iese din făbricuţă e rodul a multor luni şi zile de muncă grea. Brânza-hrana noastră e la fel de bună pe cât a fost munca dinainte cu animalele şi cu hrana lor.
   Suntem mândri de fiecare bucată de brânză ce iese din ferma noastră şi împăcaţi că am făcut tot ce am putut să fie cât mai gustoasă şi naturală."

   Tot ce vreau sa va spun despre produsele DE LA FERMA CU OMENIE nu se poate descrie in cuvinte. Doar gustand din ele poti aprecia calitatea si iti poti da seama cat de mare este dragostea cu care au fost preparate! 


Ingrediente:
(pentru 4 portii)

250-300 gr malai
1l apa sau lapte
sare dupa gust
300 gr branza de burduf De La Ferma Cu Omenie
100 gr unt
100 gr fleica afumata
4 oua
4 linguri de cascaval ras De La Ferma Cu Omenie

21 octombrie 2019

Ciorba de vacuta

Print

  
     
    Daca va place carnea de vita Angus, asigurati-va ca achizitionati carne de calitate. Pentru a afla detalii despre produsele consumate verificati intotdeauna sursa de provenienta a acestora.
   Karpaten Premium Angus ofera posibilitatea unei trasabilitati complete a produselor si informatii valoroase despre procesul parcurs, asigurand transparenta in relatia cu clientii.
    Carnea de vita Premium Angus din Transilvania este produsa din bovine cu o genetica de top, crescute in mod natural, in sistem extensiv, pe pasunile romanesti. Animalele sunt crescute conform normelor de protectie a mediului si a animalelor, cu o pasiune pentru agricultura si zootehnie, care vine din traditie si expertiza elvetiana. 
   Carnea de vita Angus ofera gust inconfundabil indiferent de modul in care se gateste, calitatea superioara fiind data de fragezime, aroma, marmorare și de procesul de maturare. 
     Pentru ciorba mea de vacuta am folosit o bucata superba de capac de vita Angus, pe care am primit-o impachetata in conditii excelente, fara a avea posibilitatea deteriorarii in timpul transportului. Felicitari Karpaten Premium Angus!



Ingrediente:

1-2 cartofi medii
1 morcov mare
1 ceapa mare
1 telina mica
1 pastarnac 

16 iulie 2019

Budinca de tapioca cu zmeura si pepene galben

Print



   
    Obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc, tapioca este amidonul rezultat prin acest proces. Nu contine gluten, se digera usor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv. Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se usor la prepararea deserturilor cu fructe.
    Budinca de tapioca cu zmeura si pepene galben este un desert delicios si extrem de simplu de preparat! Combinatia dintre aroma zmeurei si cea a pepenului galben va face din acest desert unul dintre preferatele tale! Dupa specificul fiecarui anotimp putem servi budinca calda sau rece si in combinatii de fructe preferate.
   Comanda si tu orice produs de pe www.sanovita.ro introducand codul promotional ‘dinbucatariamea’ si primesti 15% reducere de fiecare data!



Ingrediente:
Pt. budinca:

100 gr perle de tapioca Sano Vita
400 ml lapte de cocos Sano Vita
400 ml apa
2 linguri zahar brut Sano Vita 
o lingurita esenta de vanilie 

12 iunie 2019

Legume la cuptor cu ulei de susan

Print


   
  Uleiul de susan presat la rece pastreaza in cea mai mare masura calitatile semintelor de susan folosite ca ingredient, asadar merita cu prisosinta sa il incluzi in alimentatia ta! Uleiul de susan tine organismul departe de boli si ofera beneficii imense pentru piele, par dinti si oase. Are proprietati antidepresive, antivirale, antifungice, antioxidante si antiinflamatoare.
  Ofera o savoare deosebita legumelor, carnii sau salatelor, asa ca nu-l evita!
 Eu l-am folosit in aceasta reteta delicioasa! Au iesit niste legume grozav de bune! Crocante la exterior si moi la interior, cu un gust deosebit!
 Comanda si tu orice produs de pe www.sanovita.ro introducand codul promotional ‘dinbucatariamea’ si primesti 15% reducere de fiecare data!



Ingrediente:

1,2 kg cartofi noi
4-5 morcovi noi
30 ml ulei de susan presat la rece de la Sano Vita
condimente (boia de ardei dulce, cimbru, usturoi, coriandru, piper negru)
sare