Ti-ar placea un aparat in care sa pui ingredientele dimineata, pleci la birou, rezolvi alte treburi sau pur si simplu te uiti la televizor sau citesti o carte, iar cand te intorci mancarea este gata?
Sigur ca da! Cine nu si-ar dori un asemenea aparat?
De cele mai multe ori, cand pregtesti o reteta petreci multe ore in bucatarie stand sa supraveghezi oala cu mancare si sa amesteci adesea, ca sa nu se lipeasca. Cu noul aparat de gatit multifunctional Philips Multicooker, poti gati o multitudine de retete, mai usor si cu un gust mai bun.
Cu 12 programe de gatit si 22 de setari de temperatura, Philips Multicooker va fi micul tau ajutor in bucatarie, cu care sa gatesti retetele preferate.
Poti sa fierbi, prajesti, coci, sa gatesti la abur sau prin inabusire.
Ca sa te convingi de varietatea retetelor gustoase pe care le poti prepara primesti si o carticica cu retete in care ti se explica cum sa folosesti fiecare din programele de gatit ale aparatului.
Datorita tehnologiei cu incalzire 3D, caldura este distribuita uniform astfel incat sa ai parte de mancare cu gust excelent.
Gatesti fara griji punand ingredientele in aparat, setezi functia cu ajutorul meniului usor de folosit si aparatul gateste pentru tine. Gata cu surprizele neplacute! Nu este nevoie sa amesteci, iar mancarea nu se va arde.
Philips Multicooker gateste in lipsa ta si te asteapta cu mancarea calda cand te intorci. Cronometrul aparatului iti permite sa lasi pana la 12 ore mancarea la preparat sau sa fie gatita cu pana la 24 ore mai tarziu. Dupa ce termina de gatit, aparatul porneste automat functia pentru pastrarea calda a alimentelor.
Vasul Philips Multicooker are capacitatea de 5 litri si este detasabil, astfel incat tu sa-l poti curata extem de usor. Aparatul multifuntional are un maner care nu se incalzeste ca sa-l poti muta usor oriunde si oricand.
Pe langa carticica cu retete si instructiuni de folosinta, aparatul mai vine utilat cu urmatoarele accesorii: un vas special pentru gătit la aburi, un recipient pentru măsurarea ingredientelor, o lingura pentru supe si ciorbe, o lingura pentru orez sau mancare solida şi o pereche de mănuşi din silicon, foarte utile in manevrarea vasului.
Sigur ca da! Cine nu si-ar dori un asemenea aparat?
De cele mai multe ori, cand pregtesti o reteta petreci multe ore in bucatarie stand sa supraveghezi oala cu mancare si sa amesteci adesea, ca sa nu se lipeasca. Cu noul aparat de gatit multifunctional Philips Multicooker, poti gati o multitudine de retete, mai usor si cu un gust mai bun.
Cu 12 programe de gatit si 22 de setari de temperatura, Philips Multicooker va fi micul tau ajutor in bucatarie, cu care sa gatesti retetele preferate.
Poti sa fierbi, prajesti, coci, sa gatesti la abur sau prin inabusire.
Ca sa te convingi de varietatea retetelor gustoase pe care le poti prepara primesti si o carticica cu retete in care ti se explica cum sa folosesti fiecare din programele de gatit ale aparatului.
Datorita tehnologiei cu incalzire 3D, caldura este distribuita uniform astfel incat sa ai parte de mancare cu gust excelent.
Gatesti fara griji punand ingredientele in aparat, setezi functia cu ajutorul meniului usor de folosit si aparatul gateste pentru tine. Gata cu surprizele neplacute! Nu este nevoie sa amesteci, iar mancarea nu se va arde.
Philips Multicooker gateste in lipsa ta si te asteapta cu mancarea calda cand te intorci. Cronometrul aparatului iti permite sa lasi pana la 12 ore mancarea la preparat sau sa fie gatita cu pana la 24 ore mai tarziu. Dupa ce termina de gatit, aparatul porneste automat functia pentru pastrarea calda a alimentelor.
Vasul Philips Multicooker are capacitatea de 5 litri si este detasabil, astfel incat tu sa-l poti curata extem de usor. Aparatul multifuntional are un maner care nu se incalzeste ca sa-l poti muta usor oriunde si oricand.
Pe langa carticica cu retete si instructiuni de folosinta, aparatul mai vine utilat cu urmatoarele accesorii: un vas special pentru gătit la aburi, un recipient pentru măsurarea ingredientelor, o lingura pentru supe si ciorbe, o lingura pentru orez sau mancare solida şi o pereche de mănuşi din silicon, foarte utile in manevrarea vasului.
Si acestea fiind spuse, acum sa trecem la fapte!
Inainte de de prima utilizare a aparatului, scoatem toate accesoriile din recipientul aflat inauntru. Indepartam folia dintre oala interioara si elementul de incalzire. Spalam bine partile care vin in contact cu mancarea. Adaugam o jumatate de cana cu apa in oala interioara, inchidem capacul si conectam multicooker-ul la o sursa de curent. Selectam functia de fierbere (BOIL) si ledul indicator se va aprinde. Dupa ce fierbeti apa 5 minute apasati butonul OFF/WARM. Deconectati aparatul de la sursa de curent, asteptati pana cand acesta se raceste si apoi varsati apa.
Asigurati-va ca toate elementele sunt complet uscate inainte sa incepeti sa utilizati multicookerul.
Asigurati-va ca toate elementele sunt complet uscate inainte sa incepeti sa utilizati multicookerul.
Multumesc Gustos si Philips, ca ati facut posibil sa fiu printre primele persoane din Romania, care testeza noul aparat multifunctional Philips Multicooker HD3037 !
Pilaf cu pui si ciuperci
Prima incercare un adevarat succes!!! Un pilaf de pui cu ciuperci grozav de bun, inspirat din carticica Multicooker-ului! Utilizarea multicookerului a fost extrem de usoara, de parca l-as fi folosit de ani de zile;)
Ingrediente:
1 1/2 cana de orez
1 litru apa
1 ceapa potrivita tocata marunt
un piept de pui dezosat taiat cuburi mari
400 gr ciuperci proaspete
patrunjel verde tocat
o lingura ulei
sare
piper
1 litru apa
1 ceapa potrivita tocata marunt
un piept de pui dezosat taiat cuburi mari
400 gr ciuperci proaspete
patrunjel verde tocat
o lingura ulei
sare
piper
Preparare:
1. Punem ceapa si puiul in oala interioara, apoi adaugam apa.
1. Punem ceapa si puiul in oala interioara, apoi adaugam apa.
2. Apasam butonul MENU, selectam programul PILAF, apoi inchidem capacul si apasam START.
3. Dupa 15-20 minute adaugam orezul, ciupercile fierte in prealabil cu un praf de sare si uleiul. Amestecam ocazional.
4. Cu 5 minute inainte de terminarea programului, adaugam patrunjelul tocat si condimentam cu sare si piper, dupa gust.
5. Cand procesul de preparare s-a incheiat, Multicooker-ul trece automat pe programul KEEP WARM (Pastrare cald).
6. Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent si serviti.
Pofta buna!
Prajitura cu ciocolata si alune de padure
A doua incercare, al doilea succes! Prajitura cu ciocolata si alune, inspirata tot din carticica Multicooker-ului! O pufosenie cu miez umed, gust delicios de ciocolata si aroma inconfundabila de alune de padure!
Daca la prima folosire a Multicooker-ului am avut emotii, acum a fost floare la ureche:) Mai simplu si mai rapid de-atat, nici ca se poate!
Daca la prima folosire a Multicooker-ului am avut emotii, acum a fost floare la ureche:) Mai simplu si mai rapid de-atat, nici ca se poate!
Ingrediente:
4 oua
200 gr zahar pudra
70 gr unt toit
70 gr faina
2 lingurite praf de copt
100 gr ciocolata neagra
100 gr alune de padure tocate marunt
200 gr zahar pudra
70 gr unt toit
70 gr faina
2 lingurite praf de copt
100 gr ciocolata neagra
100 gr alune de padure tocate marunt
Preparare:
1. Intr-un vas mixam ouale impreuna cu zaharul circa 10 minute, pana cand amestecul devine cremos. Adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si apoi untul topit, amestecand incet cu o lingura.
1. Intr-un vas mixam ouale impreuna cu zaharul circa 10 minute, pana cand amestecul devine cremos. Adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si apoi untul topit, amestecand incet cu o lingura.
2. Topim ciocolata, o lasam sa se racoreasca, dupa care o incorporam in aluat. La urma adaugam alunele tocate marunt.
3. Ungem cu unt si tapetam cu faina baza si peretii vasului interior, turnam compozitia si ne asiguram ca este asezata uniform.
4. Apasam butonul MENU, selectam programul BAKE si temperatura 180 grade C. Apasam COOKING TIME si selectam 45 de minute.
5. Inchidem capacul si apasam START.
6. Dupa finalizare deconectam de la sursa de curent. Lasam prajitura sa se raceasca inainte de a o scoate din oala interioara. Dupa ce o scoatem o pudram cu zahar pudra si o servim.
Pofta buna!
Fructe in aluat inabusite
A treia reteta a fost preparata la abur. Extraordinar de usor de folosit Multicooker-ul! Rezultatul: o reteta sanatoasa si plina de savoare!
Ingrediente:
125 gr faina
1 1/2 lingura zahar brun
1/2 lingurita untura sau unt cu 80% grasime
50 ml apa calda
un mar
o para
un kiwi curatat de coaja
3 linguri cu ananas din compot scurs bine
2-3 linguri miere
1 lingura suc de lamaie
1/4 lingurita scortisoara macinata
2 linguri migdale macinate
125 gr faina
1 1/2 lingura zahar brun
1/2 lingurita untura sau unt cu 80% grasime
50 ml apa calda
un mar
o para
un kiwi curatat de coaja
3 linguri cu ananas din compot scurs bine
2-3 linguri miere
1 lingura suc de lamaie
1/4 lingurita scortisoara macinata
2 linguri migdale macinate
Preparare:
1. Cernem faina intr-un bol si o amestecam cu o jumatate de lingura cu zahar brun, apa calduta si untura. Framantam pana obtinem un aluat omogen. Aluatul rezultat il intindem subtire pe suprafata de lucru presarata cu faina, si apoi il taiem in 12 patrate de dimensiuni egale.
1. Cernem faina intr-un bol si o amestecam cu o jumatate de lingura cu zahar brun, apa calduta si untura. Framantam pana obtinem un aluat omogen. Aluatul rezultat il intindem subtire pe suprafata de lucru presarata cu faina, si apoi il taiem in 12 patrate de dimensiuni egale.
2. Curatam marul si para de coaja si de casuta samburilor, apoi le taiem cubulete mici. Le stropim imediat cu suc de lamaie. Taiem cubulete ananasul si fructul de kiwi, apoi punem toate fructele intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au scurs de zeama in exces, le mutam intr-un vas adaugand peste ele scortisoara si jumatate din zaharul ramas amestecat cu mierea si migdalele macinate.
3. Umplem fiecare patrat de aluat cu o lingura generoasa de fructe, apoi ridicam cele patru colturi si le inchide impreuna deasupra.
4. Asezam jumatate din pachetelele cu fructe in vasul de inabusit de la Multicooker. Turnam in oala apa, doar atat cat sa nu depaseasca nivelul al 4-lea indicat. Adaugam in apa zaharul ramas si asezam in oala recipientul pentru inabusit.
5. Apasam butonul MENU, selectam programul STEAM (inabusire), apasam COOKING TIME si selectam 12-15 minute. Inchidem capacul si apasam START. Timpul de preparare este afisat sub forma de numaratoare inversa, dupa ce apa a inceput sa fiarba, cu patru avertismente sonore.
6. Dupa finalizarea programului, ridicam capacul si avem grija la aburii fierbinti ce ies din Multicooker. Luam pachetelele cu ajutorul unui cleste si procedam la fel cu celelalte pachetele ramase.
7. Lasam pachetelele sa se raceasca si apoi le servim cu frisca sau smantana dulce.
Pofta buna!
Daca v-a placut recenzia si retetele facute la Philips Multicooker, va rog sa ma sustineti cu un vot in etapa a-II-a - "Recenzii participante", incepand cu 7 Noiembrie, AICI.Multumesc frumos!
17 comentarii:
Ce retete superbe ai pregatit! E minunat instrumentul asta :)
Pe votul meu te poti baza!
Ai si votul meu :) plus inca vreo 8-10 de la prieteni !
Ai si sustinerea mea,imiplace ce ai pregatit tu aici.Pupici
Multumesc frumos, Laura!!!Asa este;)
Multumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Oana!!!
Multumesc frumos, Flory!!!
Va pup si va imbratisez cu drag!
O seara minunata sa aveti!
Multa bafta si felicitari pt minunatiile pregatite!
O prezentare impecabila!!! Imi place masinaria asta... o trec pe lista de preferinte :) Ai votul meu, din suflet!
Draga Licuta, ai votul meu deja inregistrat. Si pentru ca meriti din plin, mi-au mai confirmat inca 11 prieteni ca te-au votat :). Am pus o vorba buna, prea sunt minunate retetele astea ...
Ai pregatit niste retete foarte bune si aratoase. Bafta multa in continuare.
super retete. ma duc sa te votez :)
Multumesc frumos, Valentina!!!
Mutumesc frumos, Simona!!!
Multumesc din suflet, Oana!Te pup!
Multumesc frumos, Rocsy!!!
Multumesc frumos, Brindusa!!!
O seara minunata va doresc!
Am venit si eu la spartul tîrgului, dar trebuie sa-ti spun ca ai cele mai frumoase poze, retetele sînt delicioase, iar prezentarea este impecabila!
Din punctul meu de vedere meritai primul loc!
Multumesc frumos, Maya!!!Esti o draguta!
Te pup si iti doresc o seara minunata!
Intrebare, in timpul programelor trebuie amestecat? Cat de des?
De exemplu la reteta Pilaf cu pui si ciuperci ai amestecat ocazional?
Mersi
Lucian, depinde de felul mancarii preparate. La pilaf se amesteca obligatoriu, dar nu atat de des ca la cel preparat pe aragaz. Exact cum ai spus si tu, ocazional.
O seara buna sa ai!
Buna ziua, de ce la reteta de pilaf de pui cu ciuperci ( 40 min )la mine nu s-a oprit programul.a funtionat pana , l-am oprit eu.
Anonim, nu-mi dau seama de ce nu s-a oprit. Eu nu am mai gatit de mult timp la multicooker si nu-mi dau seama ce s-a putut intampla. Trebuie citite foarte bine instructiunile de folosire si ar trebui sa functioneze asa cum e specificat in ele. O zi buna iti doresc!
Trimiteți un comentariu