Mai repede de atat nu se poate:)) Super racoritor si parfumat la maxim!
Ingrediente:
(pentru 4 portii)
500 gr capsuni reci spalate si curatate de codite
150 ml smantana pentru frisca (minim 30% grasime)
150 gr crema de branza
8 linguri rase cu zahar pudra
esenta de vanilie
o cutie rece cu compot de ananas bucati
(pentru 4 portii)
500 gr capsuni reci spalate si curatate de codite
150 ml smantana pentru frisca (minim 30% grasime)
150 gr crema de branza
8 linguri rase cu zahar pudra
esenta de vanilie
o cutie rece cu compot de ananas bucati
Preparare:
1. Desfacem cutia cu compot si punem bucatile de ananas intr-o strecuratoare.
2. Pregatim 4 pahare sau cupe de sticla si punem bucatile de ananas pe fund, formand primul strat din desertul nostru.
3. Jumatate din capsuni impreuna cu doua linguri de zahar pudra le punem in blender si le facem pasta, apoi o adaugam peste bucatile de ananas.
4. Smantana o batem bat, dupa care adaugam crema de branza, 4 linguri cu zahar pudra, esenta de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza. O adaugam peste bucatile de ananas si pasta de capsuni.
4. Capsunile ramase le taiem bacati si le amestecam cu doua linguri de zahar pudra dupa care le asezam peste crema de branza.
4. Capsunile ramase le taiem bacati si le amestecam cu doua linguri de zahar pudra dupa care le asezam peste crema de branza.
5. Ornam desertul cu frunzulite de menta.
Pofta buna!
arata grozav! Suuuper! Pup
RăspundețiȘtergereO prezentare impecabila, un desert tare buun!! Pupici!
RăspundețiȘtergerefoarte apetisant!!!!
RăspundețiȘtergereCe deliciu! Si arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereImpecabil arata!!
RăspundețiȘtergeredanke,si forta,sa mai posteti sint bune rau
RăspundețiȘtergereSunt sigura ca a fost un deliciu! Pozele sunt minunate.
RăspundețiȘtergereIti ofer cu drag un premiu, daca iti face placere, te astept sa-l iei.
Ce bine arata!Ador ananasul si capsunile asa ca al meu este.Pupici!
RăspundețiȘtergereUn desert delicios!!!
RăspundețiȘtergereFoarte simplu, natural si delicios. O portie (virtuala doar :P) o iau eu. Pupici!
RăspundețiȘtergereUn desert minunat,simplu,rapid si delicios!Pupici
RăspundețiȘtergereArata super delicios! :)
RăspundețiȘtergereSimplu si delicios! Arata de nota 10+! Pup
RăspundețiȘtergereDelicios!!!!!Si ai mare drepatate.."Mai repede de atat nu se poate:)) Super racoritor si parfumat la maxim!" O zi buna!
RăspundețiȘtergereRapid,gustos si foarte frumos.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Delicios !!!!! Arata fantastic de bine , superbe pozele !!!! ;)
RăspundețiȘtergereGrozav de bun!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Alinutzika!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Adela!!!
Multumesc frumos, Just me!!!
Multumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Antonina!!!
Multumesc frumos, Viky!!!
Multumesc frumos, Maria Elena!!!Cu mare placere vin!
Multumesc frumos, Milica!!!
Multumesc frumos, Simona!!!
Multumesc frumos, Poliana!!!
Multumesc frumos, Flory!!!
Multumesc frumos, Alina!!!
Multumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Mare Maria!!!
Multumesc frumos, DiaMar!!!
Multumesc frumos, Catkitchen!!!
Pupici si o seara minunata va doresc!!!
Multumesc frumos, Aziz!Pup cu mare drag!
RăspundețiȘtergerePe cat de usor pe atat de delicios.
RăspundețiȘtergerePup si seara frumoasa!
Ce bun! Imi face pofta! Ma pun si eu pe treaba !
RăspundețiȘtergereCe bine arata...atat de racoritor!
RăspundețiȘtergereah ce bine arataaaaaaaa, ador capsunele ;)
RăspundețiȘtergerenu pot sa ma abtin si-ti mai zic o data, bannerul tau arata minunat! Felicitari! Te pup scumpa mea! O zi minunata!
Multumesc frumos, Maria!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Dana!!!
Multumesc frumos, Claudia!!!
Multumesc frumos, Emily!!!Cred ca l-am schimbat de zece ori pana acum:)De nici unul nu eram multumita.Cred ca o sa ramana asa pana la urma:)
Va pup si va doresc o duminica cat mai frumoasa!
Arata foarte apetisant desertul,asa ca eu azi l am si facut.
RăspundețiȘtergereAm o intrebare in schimb ,nu stiu de ce mie mi se taie crema de mascarpone cand o combin cu altceva ,frisca ,sirop .Mi sa mai intamplat si la alta reteta ,nu stiu ce nu fac bine care e cauza?
De ex. ai batut frisca cu mixerul cand ai pus mascarpone ai continuat cu mixerul sau ai invartit cu o paleta pana sau omogenizat?
Mara, imi pare rau sa aud ca s-a taiat crema mascarpone. Nu mi s-a intamplat niciodata. Smantana pentru frisca o bat cu mixerul, cand s-a intarit pun crema mascarpone si o amestec tot cu mixerul.
RăspundețiȘtergereCred ca depinde de combinatie. Daca combinatia este mai lichida cred ca ar trebui sa o amesteci cu o paleta. Nu cred ca este o regula, dar poti incerca si varianta asta.
Te pup si iti doresc o seara minunata!
Multumes mult de sfat,frisca a fost foarte bine batuta dar cum am pus branza cum sa branzit .
RăspundețiȘtergereMa enerveaza findca n e prima data cand patesc si imi e si frica sa mai incerc,dar sigur voi mai incerca .
Desertul asta arata super bine.
Si de altfel imiplace foarte mult blogul tau.Felicitari.