5 iunie 2012

Desert cu capsuni, ananas si crema de branza


 

     Mai repede de atat nu se poate:)) Super racoritor si parfumat la maxim!



Ingrediente:
(pentru 4 portii)

500 gr capsuni reci spalate si curatate de codite
150 ml smantana pentru frisca (minim 30% grasime)
150 gr crema de branza
8 linguri rase cu zahar pudra
esenta de vanilie
o cutie rece cu compot de ananas bucati


Preparare:

1. Desfacem cutia cu compot si punem bucatile de ananas intr-o strecuratoare.
2. Pregatim 4 pahare sau cupe de sticla si punem bucatile de ananas pe fund, formand primul strat din desertul nostru.
3. Jumatate din capsuni impreuna cu doua linguri de zahar pudra le punem in blender si le facem pasta, apoi o adaugam peste bucatile de ananas.



4. Smantana o batem bat, dupa care adaugam crema de branza, 4 linguri cu zahar pudra, esenta de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza. O adaugam peste bucatile de ananas si pasta de capsuni.
4. Capsunile ramase le taiem bacati si le amestecam cu doua linguri de zahar pudra dupa care le asezam peste crema de branza.
 

5. Ornam desertul cu frunzulite de menta.




Pofta buna!




27 de comentarii:

  1. O prezentare impecabila, un desert tare buun!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce deliciu! Si arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. danke,si forta,sa mai posteti sint bune rau

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt sigura ca a fost un deliciu! Pozele sunt minunate.
    Iti ofer cu drag un premiu, daca iti face placere, te astept sa-l iei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata!Ador ananasul si capsunile asa ca al meu este.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte simplu, natural si delicios. O portie (virtuala doar :P) o iau eu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un desert minunat,simplu,rapid si delicios!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Simplu si delicios! Arata de nota 10+! Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Delicios!!!!!Si ai mare drepatate.."Mai repede de atat nu se poate:)) Super racoritor si parfumat la maxim!" O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. Delicios !!!!! Arata fantastic de bine , superbe pozele !!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc frumos, Alinutzika!!!

    Multumesc frumos, Adela!!!

    Multumesc frumos, Just me!!!

    Multumesc frumos, Cristina!!!

    Multumesc frumos, Antonina!!!

    Multumesc frumos, Viky!!!

    Multumesc frumos, Maria Elena!!!Cu mare placere vin!

    Multumesc frumos, Milica!!!

    Multumesc frumos, Simona!!!

    Multumesc frumos, Poliana!!!

    Multumesc frumos, Flory!!!

    Multumesc frumos, Alina!!!

    Multumesc frumos, Cristina!!!

    Multumesc frumos, Mare Maria!!!

    Multumesc frumos, DiaMar!!!

    Multumesc frumos, Catkitchen!!!

    Pupici si o seara minunata va doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc frumos, Aziz!Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe cat de usor pe atat de delicios.
    Pup si seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce bun! Imi face pofta! Ma pun si eu pe treaba !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce bine arata...atat de racoritor!

    RăspundețiȘtergere
  16. ah ce bine arataaaaaaaa, ador capsunele ;)
    nu pot sa ma abtin si-ti mai zic o data, bannerul tau arata minunat! Felicitari! Te pup scumpa mea! O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc frumos, Maria!!!

    Multumesc frumos, Dana!!!

    Multumesc frumos, Claudia!!!

    Multumesc frumos, Emily!!!Cred ca l-am schimbat de zece ori pana acum:)De nici unul nu eram multumita.Cred ca o sa ramana asa pana la urma:)

    Va pup si va doresc o duminica cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  18. Arata foarte apetisant desertul,asa ca eu azi l am si facut.
    Am o intrebare in schimb ,nu stiu de ce mie mi se taie crema de mascarpone cand o combin cu altceva ,frisca ,sirop .Mi sa mai intamplat si la alta reteta ,nu stiu ce nu fac bine care e cauza?
    De ex. ai batut frisca cu mixerul cand ai pus mascarpone ai continuat cu mixerul sau ai invartit cu o paleta pana sau omogenizat?

    RăspundețiȘtergere
  19. Mara, imi pare rau sa aud ca s-a taiat crema mascarpone. Nu mi s-a intamplat niciodata. Smantana pentru frisca o bat cu mixerul, cand s-a intarit pun crema mascarpone si o amestec tot cu mixerul.
    Cred ca depinde de combinatie. Daca combinatia este mai lichida cred ca ar trebui sa o amesteci cu o paleta. Nu cred ca este o regula, dar poti incerca si varianta asta.
    Te pup si iti doresc o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumes mult de sfat,frisca a fost foarte bine batuta dar cum am pus branza cum sa branzit .
    Ma enerveaza findca n e prima data cand patesc si imi e si frica sa mai incerc,dar sigur voi mai incerca .
    Desertul asta arata super bine.
    Si de altfel imiplace foarte mult blogul tau.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere