Aromate si pufoase, aceste briose sunt gustarea perfecta intre mese sau micul dejun ideal, alaturi de un ceai sau o cafea:)
Ingrediente:
2 mere
2 oua batute
6 linguri ulei
150 gr zahar
1/2 lingurita pudra de nucsoara
250 gr faina
un plic praf de copt
1 lingura pudra de ghimbir
2 linguri de miere pentru uns briosele
2 mere
2 oua batute
6 linguri ulei
150 gr zahar
1/2 lingurita pudra de nucsoara
250 gr faina
un plic praf de copt
1 lingura pudra de ghimbir
2 linguri de miere pentru uns briosele
1.Curatam merele de coaja si de casuta samburilor si dam pe razatoare. Intr-un vas mixam oul cu zaharul, dupa care adaugam uleiul si nucsoara. Adaugam merele rase, faina, pudra de ghimbir si praful de copt.
2. Punem aluatul in mod egal in cele 12 forme ale tavii de briose sau folositi forme mici individuale, daca aveti. Dam la cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute, la foc potrivit, pana cresc si se rumenesc.
3. Scoatem forma cu briosele si le ungem cu miere folosindu-ne de o pensula. Le servim reci.
Pofta buna!
Ingredientele mele preferate in acest sezon! Doamne cat de bine arata briosele tale!!!
RăspundețiȘtergereAs manca si eu o pufosenie, mai ales daca au mar si ghimbir :)
RăspundețiȘtergerePupici :*
Sunt superbe! Felicitari!
RăspundețiȘtergereOOO ce pufosenie!!!! Sunt tare curioasa de aceasta combinatie! Pup!
RăspundețiȘtergerearata formidabil! trebuie incercate cat mai curand! :*
RăspundețiȘtergeresunt minunate briosele tale!
RăspundețiȘtergereCe de arome:) aratã fantastic:)
RăspundețiȘtergereMa inscriu si eu la aceste briose delicioase, combinatia de mere cu ghimbir trebuie sa fie dementiala! :)
RăspundețiȘtergereO sa le incerc si eu ca-mi place cum suna mere+ghimbir! Si mierea deasupra mi se pare o idee buna. Iar pozele tale imi plac foarte mult (cred ca am mai zis asta da' nu-i nimic).
RăspundețiȘtergereMie imi place tare mult ghimbirul ,dar la mofturosii mei nu.Asa ca servesc de la tine o bunatata din aceasta.Pupici!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine,in special partea de deasupra!Pupici!
RăspundețiȘtergerea treia reteta de briose pe ziua de azi :( , le ador si mi-ati facut o pofta de zile mari !!!!!
RăspundețiȘtergerewow ce pufoase! minunate!
RăspundețiȘtergerecred ca au fost delicioase.ghimbirul si merele fac casa buna.o seara faina!
RăspundețiȘtergereimi place enorm de mult cum arata asa unse cu miere, imi face o pofta!!! Desi eu nu prea sunt amatoare de ghimbir :)
RăspundețiȘtergereSuper aratoase briosele! Cu ghimbirul nu prea ma împac, dar ador merele în aluatul de briose! Delicioase
RăspundețiȘtergereImi plac briosele astea, cred ca se potriveste bine ghimbirul cu merele. Prezentarea este superba!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos fetelor pentru aprecieri!! Sunteti tare dragute!
RăspundețiȘtergereCombinatia este super buna! Copilul meu a fost foarte incantat! Bineinteles nestiind ce am pus in compozitie:))Este reticent cu anumite condimente;) Numai cand aude denumirea unui anumit condiment folosit, spune imediat ca nu-i place. Nici macar nu gusta ca sa vada cum e..De aceea de multe ori nu-i spun ce ingrediente pun si constat ca-i place foarte mult:)
Va pup si va imbratisez cu drag!O seara buna!
Arata deliciosss! Am salvat reteta! Te pup dulci si... ma servesc cu o bucata .. intreaga! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Simona!!!Pup!
RăspundețiȘtergereBine te-am gasit... Briosele tale m-au atras astfel am ajuns pe blogul tau. Retete delicioase numai una si una...
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Irina, pentru aprecieri si pentru vizita!!!Pup si o seara minunata sa ai!
RăspundețiȘtergereCe aromate cred ca au fost! Si ce pufoase si frumoase... Pup
RăspundețiȘtergereO combinatie pe gustul meu ! MInunat arata !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Corina!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Antonina!!!
Pup si o seara buna sa aveti!
Frumos mai arata.
RăspundețiȘtergereMultam frumos, Maria!!!Pup!
RăspundețiȘtergereBuna si aromate!
RăspundețiȘtergereTe astept cu drag sa participi la concursul de pe blogul meu!
Pupici
Multumesc frumos de invitatie, Andreea!!!Pupici si o seara minunata sa ai!
RăspundețiȘtergere