Ingrediente:
200 gr branza proaspata de vaca
50 gr zahar
2 oua
100-120 gr faina
un varf de lingurita bicarbonat de sodiu
esenta de vanilie
un praf de sare
Preparare:
1. Batem zaharul cu ouale pana ce se dizolva bine. Adaugam branza, bicarbonatul, sarea si vanilia si amestecam bine. Apoi adaugam faina cate putin pana devine un aluat potrivit si bun de modelat. Nici prea tare nu trebuie sa fie, fiindca se intaresc prea tare la prajit. Dupa prajire trebuie sa ramana pufosi la interior.
2. Ne ungem bine mainile cu faina si modelam bile cat jumatate de palma. Le aplatizam intre palme si le facem o gaura in mijloc.
3. Incingem o cratita cu ulei si prajim papanasii pe ambele parti, la foc mic, pana devin aurii.
4. Servim cu smantana si dulceata sau sirop de fructe.
Pofta buna!
Mmm... ce de am mai salivat:))
RăspundețiȘtergereCa intodeauna, retete delicioase, si prezentari impecabile.
Te pup.
Exista perfectiune, da!! Arata exemplar!! Ce-mi faci tu la ceas de seara.. !!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Daniela!!!Esti o draguta!Pup si noapte buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Antonina!!!Pupicei si somn usor!
RăspundețiȘtergerearata extraordinar de apetisant si suna atat de deliciosssssssssss
RăspundețiȘtergere:* :* :*
superbe!! la tine vin numai dupa ce-am mancat, altfel visez in culori :)
RăspundețiȘtergerete pup, Licuta!
Superbi! Deliciosi!
RăspundețiȘtergereI love, just love, dumplings! Cheese and that perfect sauce...
RăspundețiȘtergereArata demential!!!
RăspundețiȘtergereminunat!!!!
impecabil!!!!!
te pup :*
Un desert minunat si o prezentare superba! Mi-ai facut pofta instant, de la prima poza...
RăspundețiȘtergereLicuta, par pictati, asa de frumosi sunt! Sunt preferatii mei :)
RăspundețiȘtergerePupicei,
o zi frumoasa!
wow............cat de apetisanti mai sunt.imi plac la nebunie papanasii.
RăspundețiȘtergerevai cum arata !!!! ... imi vine sa ma infig in monitor !!!! .... bravoo!!!
RăspundețiȘtergereArata super bine.Pup!
RăspundețiȘtergereDELICIOSI!!! Sunt MARE fan papanasi... dar din pacate nu`mi ies prea pufosi.. Am sa fur reteta si o voi incerca cat de curand! Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Emily!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Andreea!!!
Multumesc frumos, Cristina!!!
Pupici!!!
I am very happy that you like, Jesica!! Thank you very much for your appreciation.!;)))
RăspundețiȘtergereDumnezeule... Arata demential! M-ai facut sa-mi fie pofta rau de tot... Arunca-ncoa un papanas, te rog ! :))) Pupicei. xoxo
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Dana!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Diana!!!
Multumesc frumos, Maria!!!
Multumesc frumos, Catkitchen!!!
Multumesc frumos, DiaMar!!!
Multumesc frumos, Simona!!!E mare problema cu pufosenia:) Trebuie o branza mai moale si aluatul nu prea tare.
Multumesc frumos, Ana Maria!!!
Multumesc fetelor inca o data pentru aprecieri!Sunteti tare dragute!Va pup!
Cît de frumosi pot fi! Deliciosi, si mai si!
RăspundețiȘtergereWow,cum arata!Mai ai?
RăspundețiȘtergereArãtosi!!! asa calzi cu sos....yummy:)Bj
RăspundețiȘtergerePrezentare finala excelenta ! Papanasii imi plac enorm de mult !! :)
RăspundețiȘtergereVai ce frumosi sunt! Tare mult imi plac!Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Maya!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Teo!!!
Multumesc frumos Ramona!!!
Multumesc frumos, Miremirc!!!
Multumesc frumos, Corina!!!
Va pup si va doresc o duminica cat mai frumoasa!
Deliciosi si arata perfect!Pupici!
RăspundețiȘtergereAdor papanasii!
RăspundețiȘtergereCu miere de albine sau cu smantana si dulceata de fructe de padure, nu-i refuz niciodata!
Ce pofta mi-ai facut de papanasi.Arata de nota 10.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Flory!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Top Cuisine avec Lavi!!!
Multumesc frumos, Hapleablog!!!
Va pup si va doresc o saptamana plina numai de bucurii!
Hmmm o bunatate, ador papanasi!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Adela!!Pup!
RăspundețiȘtergere