Ingrediente:
4-5 clatite
200 gr crema de branza
300 gr somon afumat
marar si patrunjel proaspat
200 gr crema de branza
300 gr somon afumat
marar si patrunjel proaspat
Preparare:
1. Clatitele le preparam din: 50 gr faina, un praf de sare, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt topit.
2. Crema de branza o amestecam dupa gust cu marar si patrunjel tocat marunt.
3. Ungem fiecare clatita cu crema de branza si asezam deasupra felii subtiri de somon afumat. Rulam usor clatitele si le taiem in felii de aproximativ 10-12 mm. Le infigem cate o scobitoare si le asezam pe un platou de servit.
2. Crema de branza o amestecam dupa gust cu marar si patrunjel tocat marunt.
3. Ungem fiecare clatita cu crema de branza si asezam deasupra felii subtiri de somon afumat. Rulam usor clatitele si le taiem in felii de aproximativ 10-12 mm. Le infigem cate o scobitoare si le asezam pe un platou de servit.
Pofta buna!
Un aperitiv si gustos si aspectos!
RăspundețiȘtergereAn Nou fericit!
Multumesc frumos, Maria!
RăspundețiȘtergereLa multi ani si un An Nou plin numai de bucurii sa ai! Pupici!