Ingrediente:
100 gr pate de somon
1-2 batoane rotunde de paine
200 crema de branza
50 gr iaurt
boabe de struguri albi
marar si patrunjel proaspat
lamaie pentru servit
100 gr pate de somon
1-2 batoane rotunde de paine
200 crema de branza
50 gr iaurt
boabe de struguri albi
marar si patrunjel proaspat
lamaie pentru servit
Preparare:
1. Taiem batoanele de paine in felii groase de 1 cm si boabele de struguri le taiem in jumatate.
3. Crema de branza o amestecam cu iaurtul. Verdeata o tocam marunt si o punem separat pe o farfurie.
4. Marginile rondelelor de paine le dam prin amestecul de crema de branza cu iaurt si apoi prin verdeata.
5. Cu ajutorul unui pos, asezam pe fiecare rondea (pe margine) cate un strat subtire de pate, iar in mijloc decoram cu o jumatate de boaba de strugure. Servim cu felii de lamaie.
3. Crema de branza o amestecam cu iaurtul. Verdeata o tocam marunt si o punem separat pe o farfurie.
4. Marginile rondelelor de paine le dam prin amestecul de crema de branza cu iaurt si apoi prin verdeata.
5. Cu ajutorul unui pos, asezam pe fiecare rondea (pe margine) cate un strat subtire de pate, iar in mijloc decoram cu o jumatate de boaba de strugure. Servim cu felii de lamaie.
Pofta buna!
La multi ani 2014! Iti doresc un an nou plin cu bucurii, sanatate si impliniri pe toate planurile!
RăspundețiȘtergereCe idee delicioasa ai avut, un aperitiv grozav!
Arata minunat ! Nu mananc branzeturi dar admir ce ai facut aici.
RăspundețiȘtergereCe frumusele sunt!!! Chiar mi-ai facut pofta!
RăspundețiȘtergereCat de fain arata! Foarte mult imi place!!
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani!
Delicios aperitiv!
RăspundețiȘtergereLa multi ani draga mea!
Multumesc frumos, Paula!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Timea!!!
Multumesc frumos, Cristina!!!
Multumesc frumos, Simona!!!
Multumesc frumos, Teo!!!
Va pup cu mare drag!!!