O reteta simpla, sanatoasa si foarte gustoasa!
Ingrediente:
150 gr branza proaspata de vaci
150 gr iaurt grecesc cu 10% grasime
1 ceapa mica tocata marunt
1 lingura ulei de masline
1 lingura mustar de Dijon
sare, piper
150 gr iaurt grecesc cu 10% grasime
1 ceapa mica tocata marunt
1 lingura ulei de masline
1 lingura mustar de Dijon
sare, piper
Preparare:
1. Amestecam iaurtul cu branza de vaci pana se omogenizeaza, apoi adaugam uleiul de masline, mustarul si ceapa. Condimentam cu sare si piper, dupa gust. Punem crema obtinuta la frigider pentru circa o ora.
2. O servim cu legume nature sau dimineata pe paine prajita. Noi am servit-o cu cartofi la cuptor.
Pofta buna!
cred ca e f. bun!
RăspundețiȘtergereUn DELICIU! Imi place mult reteta, te pupic si o saptamina minunata!
RăspundețiȘtergereHola!!! una crema sencilla pero sabrosa...
RăspundețiȘtergereBesets
E minunata crema asta, ideala pt micul dejun! Pupici
RăspundețiȘtergereFoarte buna crema !
RăspundețiȘtergereDeliciosss mai alesc cu ceapa
RăspundețiȘtergereO bunatate de crema!! N-am pus niciodata mustar, dar cred ca-i buna tare!!
RăspundețiȘtergereFoarte buna, Adnia!!Multumesc!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Mi Ka!!!
Multumesc frumos, Mary!!!
Multumesc frumos, Paula!!!Asa este!
Multumesc frumos, Mirela!!!
Multumesc frumos, Torturi!!!Ceapa ii da un gust aparte si nu se simte prea tare;)
Multumesc frumos, Simona!!!
Va pup si va doresc o seara minunata!
O idee perfecta pentru cina!
RăspundețiȘtergereMmm, ce bine arata! Un deliciu!
RăspundețiȘtergereSalutari si pupici!
Simpla dar delicioasa! O sa incerc si eu aceasta reteta!
RăspundețiȘtergere