O mancare gustoasa si usor de preparat!
Ingrediente:
o conopida mare
800 gr ceafa de porc
o ceapa mare
500 ml suc de rosii
o conopida mare
800 gr ceafa de porc
o ceapa mare
500 ml suc de rosii
patrunjel verde
sare
ulei
sare
ulei
Preparare:
1. Desfacem conopida in buchetele, si o oparim 1 minut in apa cu sare. O scoatem si o dam deoparte.
2. Intr-o cratita cu ulei punem la prajit carnea. O lasam sa se rumeneasca bine pe toate partile.
3. Intr-o alta cratita incingem 3 linguri de ulei si punem la prajit ceapa taiata marunt. O lasam sa se rumeneasca usor, dupa care adaugam o cescuta cu apa calda si o mai fierbem inabusit pana se inmoaie bine. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare si il lasam sa fiarba impreuna cu ceapa timp de 5 minute, dupa care adaugam buchetele de conopida oparita.
4. Lasam sa fiarba conopida 5 minute, dupa care adaugam carnea prajita. Amestecam usor sa nu se rupa conopida. Mai lasam sa dea in 2-3 clocote, dupa care oprim focul. Adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!
Usor de preparat,dar si mai usor de mancat!
RăspundețiȘtergerePupici!
O mancare delicioasa! Imi place mult conopida si mereu retin combinatiile noi ;) Te pup cu drag!
RăspundețiȘtergereConopida imi place in orice combinatie, sunt sigura ca este f buna mancarica ta!
RăspundețiȘtergereCe bunatate de mancare ai facut!
RăspundețiȘtergereSuna tare bine. Te pup si o duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereCe bunatate ai tu aici !!! Ador conopida !! ;)
RăspundețiȘtergereGustoasa si sanatoasa!
RăspundețiȘtergerePup!