Acest chec cu fructe este destul de usor pentru a fi servit dupa cina sau pur si simplu ca o tratatie;)
Ingrediente:
Pentru aluat:
6 oua
6 linguri cu ulei
250 gr zahar
150 gr faina
100 gr fulgi de migdala macinati
esenta de vanilie
un praf de sare
100 gr caise deshidratate taiate cubulete
Pentru ornat:
125 gr crema de branza
50 ml frisca batuta
2 linguri zahar pudra
esenta de vanilie
400 gr caise din compot, scurse si taiate in felii subtiri
Pentru aluat:
6 oua
6 linguri cu ulei
250 gr zahar
150 gr faina
100 gr fulgi de migdala macinati
esenta de vanilie
un praf de sare
100 gr caise deshidratate taiate cubulete
Pentru ornat:
125 gr crema de branza
50 ml frisca batuta
2 linguri zahar pudra
esenta de vanilie
400 gr caise din compot, scurse si taiate in felii subtiri
Preparare:
1. Pentru blat procedam la fel ca la Pandispan perfect doar atat ca, faina o amestecam cu migdalele macinate si la urma adaugam in compozitie, caisele deshidratate taiate cubulete.
2. Blatul il lasam sa se raceasca in forma 10 minute dupa care il scoatem pe un gratar.
3. Crema de branza o mixam impreuna cu frisca batuta, zaharul pudra si esenta de vanilie.
4. Asezam blatul pe un platou si ornam cu crema de branza si felii de caisa din compot, asezate in cercuri concencentrice.
Pofta buna!
Superb! Delicios!
RăspundețiȘtergereDaca sunt prima primesc portie dubla?:) Foarte frumos a crescut si arata minunat checul tau Licuta. Te pup!
RăspundețiȘtergereCe frumos a crescut si ce culori frumoase!
RăspundețiȘtergereDoamne ce frumos arata !!!
RăspundețiȘtergereArata tare bine!
RăspundețiȘtergereTocmai eram cu gandul la borcanul cu compot de caise din balcon! In weekednul asta nu mai scapa! :) Chegul tau este... minunat de apetisant!! Pupici
RăspundețiȘtergereCuloare frumoasa, arata apetisant. Pup!
RăspundețiȘtergerece frumos arata! as manca si eu o feliuta :) chiar si la ora asta tarzie!
RăspundețiȘtergereSimplu,aspectuos si delicios!Pupici!
RăspundețiȘtergereA iesit tare superb, de gust cred ca este divin! Pupicei!
RăspundețiȘtergereCum arata!!!!!!Superb!!! pup
RăspundețiȘtergereUn dulce pe gustul meu! :P
RăspundețiȘtergereWeekend placut!
Ce frumos arata!! Foarte pufos, aspectuos!
RăspundețiȘtergeresuperb!
RăspundețiȘtergeredar te "alinti " singura:)) asta nu e chec e super prajitura sau un tort pt ceai/cafea...dar un chec..nu e ;)) pupici
Ce deliciu!!!! Noroc ca este doar pe ecran, altfel atentam la el si mi-am propus sa intru la cura de slabire dupa vacanta asta lunga...
RăspundețiȘtergereCe bine arata si ce pufos e !
RăspundețiȘtergereSuperb ti-a iesit, Licuta! Felicitari! Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Cristina!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Corina!!!Chiar daca nu esti prima, cu mare placere si trei portii:)
Multumesc frumos, Teo!!!
Multumesc frumos, Catkitchen!!!
Multumesc frumos, Hapleablog!!!
Multumesc frumos, Simona!!!Ma bucur si abia astept impresii:)
Multumesc frumos, Sara&Miki!!!
Multumesc frumos, Timea!!!Cu mare placere te servesc:)
Multumesc frumos, Flory!!!
Multumesc frumos, Adela!!!
Multumesc frumos, Dana!!!
Multumesc frumos, Delicious Flavours!!!
Multumesc frumos, Alexandrina!!!
Multumesc frumos, Alice!!!L-am numit chec dar poate fi si prajitura:))
Multumesc frumos, Cristina!!!Si eu imi propun cura de ceva timp, dar mai fac cate ceva si o las balta:))
Multumesc frumos, Caietul cu retete!!!
Multumesc frumos, Andreea!!!
Va pup si va doresc o duminica cat mai frumoasa!
Minunat arata.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
Vai Licuta,cum poate sa arate checul tau !
RăspundețiȘtergereMi s-a lipit de retina . :)
Ce frumos arata! De delicios nici nu mai zic! faci niste blaturi perfecte!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Maria!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Lia!!!Ma bucur ca iti place!
Multumesc frumos, Maya!!!
Va pup si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!