O reteta plina de savoare, care nu are nevoie de prea multa introducere! Se combina atat de placut condimentele aromate cu gustul carnii fragede, incat... as manca fara oprire cateva portii:))
Ingrediente:
1,2 kg coaste de porc
50 gr unt
1/2 ceasca cu vin alb
2 catei de usturoi
rozmarin
400 ml supa de carne
cuisoare
sare, piper
1,2 kg coaste de porc
50 gr unt
1/2 ceasca cu vin alb
2 catei de usturoi
rozmarin
400 ml supa de carne
cuisoare
sare, piper
70-80 gr miere
coaja rasa de la o portocala
1 lingura zahar brun
coaja rasa de la o portocala
1 lingura zahar brun
1. Spalam bine carnea. O crestam usor deasupra si infigem cuisoare din loc in loc.
2. Topim untul, adaugam rozmarinul pisat, usturoiul zdrobit, sarea si piperul. Ungem bucata de carne cu acest amestec si o lasam o jumatate de ora sa se aromatizeze. O punem intr-o tava, o stopim cu vin, turnam supa de carne si o bagam la cuptor timp de aproximativ doua ore, la foc potrivit.
3. Intre timp, amestecam mierea cu zaharul brun si coaja de portocala. Dupa aproximativ o ora, ungem coastele cu o parte din amestecul cu miere. Inainte de a scoate friptura din cuptor, ungem cu restul de miere si mai lasam 10-15 minute sa se caramelizeze la suprafata.
Pofta buna!
Doamne cum arata!!!!!!Pupici :*
RăspundețiȘtergereNu ma face sa umblu acum la congelator!Arta ...delicios!Pupici!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergereAhhhhhh, cum arataa... Pozele, minunate ca intotdeauna! Felicitari! xoxo
RăspundețiȘtergereYuMYYY!! Clar ca vreau!! Pupicei!!
RăspundețiȘtergerearata atat de bineeeee! eu care nu prea mananc porc deja mor de pofta :))
RăspundețiȘtergerete pup
Woow! Ce culori minunate! Salivez! Pup
RăspundețiȘtergereAratã yummy si eu le ador!
RăspundețiȘtergereimi plac costele caramelizate la nebunie! arata atat de apetisant din imaginile prezentate ... de-ti face pofta!
RăspundețiȘtergereArata super bine! Mama tocmai pleca in piata, sa ca am pus-o sa imi ia si coaste de porc! Iti imaginezi ce pofta mi-ai facut! Felicitari pentru prezentare!
RăspundețiȘtergereOfff... ce pofta mi`ai facut! Arata demential! Si tocmai am taiat porcu, deci.. numai bine a picat. Te pup
RăspundețiȘtergereSi eu vreau !!!!! .... iar pozele sunt "jos palaria " , felicitari !!!
RăspundețiȘtergereCît de bine pot sa arate costele astea!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, tuturor!!!
RăspundețiȘtergereSunteti tare dragute!
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
Fantastic arata si sunt clar pe gustul meu,te pup!
RăspundețiȘtergereArata de milioane.. visez la noapte. Pup!
RăspundețiȘtergereArata atat de bineee! Si sunt exact pe gustul meu !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Flory!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Sara&Miki!!!In cazul asta, o sa ai un vis frumos:))
Multumesc frumos, Caietul cu retete!!!
Va pup cu mare drag!!!
Licuta, te astepta o leapsa la mine pe blog. Pupici
RăspundețiȘtergeremamaaa cum arata o nebunie.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Simona!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Naty!!!
Pup cu drag!!!
Buna,
RăspundețiȘtergereAm o intrebare.
La unmomendat ai spus ca se foloseste supa de carne. Ce cantitate?
Multumesc.
Bia, la ingrediente scrie cata supa se foloseste. O seara buna iti doresc!
RăspundețiȘtergeream facut si eu de ziua mea reteta, o nebunie...imi pare nespus de rau ca pozele nu au iesit reusite...dar ce mai conteaza poza cand rezultatul a fost un delciu
RăspundețiȘtergereNaty, ma bucur mult sa aud, ca ai incercat reteta si cel mai mult ma bucur ca ti-au placut!!!
RăspundețiȘtergerePup cu mare drag!
nu sunt mare consumatoare de carne , dar coasteee...oricand !
RăspundețiȘtergere