26 aprilie 2019

Noua gama Vegeta Natur, 100% din ingrediente naturale!

  
  
  
  Noua gama Vegeta Natur, 100% din ingrediente naturale
 Vegeta NATUR este rezultatul unei excelente cooperari dintre natura si tehnologia moderna. Secretul consta in cantitatea mare de legume: pentru un pachet (300g) de Vegeta Natur au fost folosite 900 g de legume proaspete. Gustul grozav si calitatea produsului Vegeta Natur sunt rezultatul folosirii celor mai bune legume pentru a satisface nevoile celor ce cauta ingrediente naturale.   


  Podravka Romania a lansat de curand produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g, si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume si sare de mare. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. Baza de mancare se adauga in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. 
Vegeta Natur Gust de Gaina 100g carnea de pui va fi mai savuroasa in supe, tocanite, fripturi, mancaruri din legume si sosuri. Iar pliculetele de 20g sau dozele de sticla 40-60g Vegeta natur Condimente care contin zeci de legume si cea mai buna sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui , miel sau pentru orice carne la gratar.


  Baza de mancaruri Vegeta intr-o noua forma: cuburi
 La cererea clientilor loiali, Podravka Romania a adus pe piata cuburile Vegeta. Cele 3 cuburi 10g (legume, gaina si vita) reprezinta combinatia perfecta de legume, carne, sare si condimente, oferind garantia unui gust delicios. La un litru de ciorba se adauga 2 cuburi, aceeasi cantitate fiind recomandata pentru tocanite si sosuri. O veste buna: cuburile cu legume sunt recomandate si pentru vegetareni! (sau pentru perioadele de post).


Spor la gatit!

17 aprilie 2019

Cuscus cu legume



  

  Cuscusul se gaseste in comert sub forma de granule, paste sau ca un gris. Nu trebuie consumat crud, ci rehidratat intr-o cantitate suficienta de apa fierbinte (aproape de doua ori mai multa decat cea de cuscus). Il poti cumpara de la magazinele naturiste, din marile lanturi de hypermarketuri sau de pe site-ul Sanovita. Pretul nu este mare, avand in vedere ca dintr-o punguta de 200 de grame, poti sa prepari pana la 6-8 portii, combinandu-l cu legume, carne sau diferite sosuri.
   Indicatiile de mai jos sunt pentru cuscusul sub forma de granule. 
Foarte important in preparare acestuia este raporul dintre cantitatea de lichid si cuscus. Cel mai perfect pentru mine ar fi de 1 la 1 1/2. Adica la o portie de cuscus, o portie si jumatate de apa sau supa. Si iarasi ceva foarte important e faptul ca nu trebuie fiert ci doar hidratat. Un cuscus preparat corect trebuie sa fie pufos si aerat, in niciun caz lipicios ca o mamaliga. 
  Cum se pregateste o mancare care are la baza cuscus? Rapid si usor, in doar cateva minute, in mai multe modalitati, in functie de reteta. Avand in vedere ca, de cele mai multe ori cuscusul pe care il gasesti in magazine este prefiert, adica  copt la aburi si apoi deshidratat, timpul de gatire scade foarte mult. In practica sunt suficiente 5 minute si preparatul este gata.
  Comanda si tu orice produs de pe www.sanovita.ro introducand codul promotional ‘dinbucatariamea’ si primesti 15% reducere de fiecare data!


Ingrediente:
1 cana cuscus SanoVita
1 si 1/2 cana apa
o ceapa
un morcov
un ardei gras mic rosu 
50 gr mazare
2 linguri ulei de masline
sare dupa gust
rosii cherry si patrunjel verde pt. servit