26 aprilie 2019

Noua gama Vegeta Natur, 100% din ingrediente naturale!

Print
  
  
  
  Noua gama Vegeta Natur, 100% din ingrediente naturale
 Vegeta NATUR este rezultatul unei excelente cooperari dintre natura si tehnologia moderna. Secretul consta in cantitatea mare de legume: pentru un pachet (300g) de Vegeta Natur au fost folosite 900 g de legume proaspete. Gustul grozav si calitatea produsului Vegeta Natur sunt rezultatul folosirii celor mai bune legume pentru a satisface nevoile celor ce cauta ingrediente naturale.   


  Podravka Romania a lansat de curand produsul 100% natural Vegeta Natur Legume (75g, 150g, si 300g), un amestec perfect din 9 tipuri de legume si sare de mare. Fara monoglutamat de sodiu, fara gluten, fara conservanti. Baza de mancare se adauga in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. 
Vegeta Natur Gust de Gaina 100g carnea de pui va fi mai savuroasa in supe, tocanite, fripturi, mancaruri din legume si sosuri. Iar pliculetele de 20g sau dozele de sticla 40-60g Vegeta natur Condimente care contin zeci de legume si cea mai buna sare de mare sunt special concepute pentru cartofi, peste, porc, pui , miel sau pentru orice carne la gratar.


  Baza de mancaruri Vegeta intr-o noua forma: cuburi
 La cererea clientilor loiali, Podravka Romania a adus pe piata cuburile Vegeta. Cele 3 cuburi 10g (legume, gaina si vita) reprezinta combinatia perfecta de legume, carne, sare si condimente, oferind garantia unui gust delicios. La un litru de ciorba se adauga 2 cuburi, aceeasi cantitate fiind recomandata pentru tocanite si sosuri. O veste buna: cuburile cu legume sunt recomandate si pentru vegetareni! (sau pentru perioadele de post).


Spor la gatit!

Niciun comentariu: