1 iulie 2018

Bruschete cu ton si avocado

Print


  
   Mancaruri mediteraneene gustoase, sanatoase si naturale care contribuie la sanatatea dumneavoastra, asigurand creativitatea in prepararea meselor si bucurandu-va de cele mai bune legume din natura si fructe din mare.
  Conservele Eva - Podravka sunt preparate din cele mai bune parti ale pestelui si sunt bogate in proteine valoroase ce contin aminoacizi si minerale esentiale.

   Bucatile suculente de ton, de culoare crem sunt preparate fara ulei suplimentar, in asa-numita saramura  sau apa salina ce se toarna peste ton pentru a pastra gustul lui delicios si natural.
   Este bogat in proteine si alte elemente nutritive, si are un nivel scazut de calorii. Gustul natural al tonului este astfel cea mai buna manifestare, iar continutul mic de grasimi, aduc acest produs aproape de consumatori care prefera gustul alimentelor usoare.

   Din tonul in suc propriu am pregatit cele mai rapide si mai gustoase aperitive!




Ingrediente:

1 avocado
1 lingura ulei de masline
o ceapa mica
zeama de lamaie 
piper proaspat macinat
o rosie
cateva frunze de busuioc proaspat tocat 
felii de paine (bagheta) prajita

Preparare:


1. Curatam avocadoul si il punem in robot impreuna cu tonul scurs. Adaugam uleiul, ceapa, zeama de lamaie si piperul, dupa gust. Pornim robotul cateva secunde pana obtinem o pasta omogena.
2. Pasta de ton cu avocado o intindem pe feliile de bagheta prajita si ornam cu rosii tocate marunt si busuioc.


Bruschete cu salata mexicana si dalmata


   Daca bruschetele cu ton au fost preparate rapid, cele cu salata de ton mexicana si dalmata au fost mult mai usor de facut. Am desfacut conservele, am pus continutul pe felii de paine prajita, am stors deasupra zeama de lamaie si am ornat cu busuioc proaspat tocat.



Ingrediente:

zeama de lamaie 
busuioc proaspat tocat 




Pofta buna!

Niciun comentariu: