13 iunie 2014

Capsuni in sos cu pricomigdale

Print



    Un desert rapid, racoritor si plin de savoare!


Ingrediente:
(pentru 4 portii)
600 gr capsuni
120-150 gr pricomigdale 
150 gr iaurt grecesc
150 gr smantana pentru frisca cu minim 30% grasime
2 linguri zahar pudra
2-3 linguri cu miere
1/2 portocala (doar sucul)

Preparare:
1. Capsunile spalate si curatate de codite le taiem in jumatate sau sferturi si le amestecam cu mierea si sucul de portocala. Le punem la rece pentru o jumatate de ora.
2. Batem smantana pana devine pufoasa, apoi o indulcim cu zahar pudra si o amestecam cu iaurtul.
3. Din cantitatea de pricomigdale oprim cate doua bucati pentru fiecare pahar, sa ornam, iar restul le impartim egal si le asezam pe fundul paharelor.
4. Peste pricomigdale asezam capsunile si siropul lasat de acestea. Peste capsuni punem amestecul de frisca cu iaurt, iar deasupra ornam cu o capsuna intreaga si doua pricomigdale. Servim imediat sau tinem la rece pana in momentul servirii.


Pofta buna!

2 comentarii:

Kyra spunea...

Wow!
Delicios!
De aspect, ce sa mai spun!

Timea spunea...

Arata minunat!